Interactieve tv

Met de interactieve tv kan er met een druk op de knop voor een programma worden gekozen en dit kan direct bekeken worden. Het kan een programma zijn dat nu op de tv is, maar het kan ook een programma zijn dat een paar dagen geleden op de tv is geweest. Misschien is er een film die iemand graag wil zien, ook deze kan dan terug worden gekeken. Dit wordt allemaal mogelijk met interactieve tv, je kijkt het programma wat jij wilt en wanneer het jou uitkomt.

Er zijn aanbieders die een speciale afstandsbediening meeleveren, zodat met een druk op de knop een goed doel gesteund kan worden of een stem uitgebracht kan worden bij een talentenjacht. Tv kijken is op deze manier interactief. Het grote voordeel van deze manier van tv kijken is dat je gebruik kunt maken van On Demand tv kijken. Er kunnen hierdoor complete seizoenen van series worden bekeken, maar ook concerten die worden aangeboden kunnen nog eens bekeken worden. Een ander voordeel is dat deze programma’s op pauze gezet kunnen worden, maar ook vooruit- of teruggespoeld kunnen worden als een bepaald deel (te) spannend is of wanneer je het nog een keer wilt zien.

Niet alleen op je pc, maar ook Tv kijken op je tablet wordt mogelijk met de modernste abonnementen.